fredag 5. oktober 2012

Knekkebrød

Allergener: Gluten
“KANVAS KNASK” 

3,5 dl grovt rugmel

3,5 dl havregryn, lettkokte

1,5 dl sesamfrø

2,0 dl solsikkekjerner

0,5 dl linfrø

1,0 dl havrekli

1 ts salt

7 dl vann


Alt blandes sammen og smøres ut på to bakeplater med bakepapir med slikkepott. Strø på ekstra sesamfrø oppå hvis du liker det.
Stekes i varmluft, 190 grader. Stek først i 10 minutter, ta ut og del opp i passende biter med pizzaskjærer. Sett platene inn i ovnene igjen, stek videre i 25-30 minutter. Sjekk om de har blitt harde, ta så eventuelt av kanten for å steke midten videre litt. Oppbevares i tett boks.




“KANVAS KNASK” 

4dl havregryn
4dl sesamfrø
4 dl rugmel (grov eller fint)
1 ts salt
1 ts bakepulver
8 dl lunkent vann


La først deigen stå i 5 minutter og hvile.
Smør så ut på to bakeplater med bakepapir med slikkepott. Strø på ekstra sesamfrø oppå hvis du liker det. 200 grader i ca 45-50 min
Stek først i 10 minutter, ta ut og del opp i passende biter med pizzaskjærer. Sett platene inn i ovnene igjen, stek videre i 35-40 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.