“KANVAS KNASK”
3,5 dl grovt rugmel
3,5 dl havregryn, lettkokte
1,5 dl sesamfrø
2,0 dl solsikkekjerner
0,5 dl linfrø
1,0 dl havrekli
1 ts salt
7 dl vann
Alt blandes sammen og smøres ut på to bakeplater med bakepapir med slikkepott. Strø på ekstra sesamfrø oppå hvis du liker det. Stekes i varmluft, 190 grader. Stek først i 10 minutter, ta ut og del opp i passende biter med pizzaskjærer. Sett platene inn i ovnene igjen, stek videre i 25-30 minutter. Sjekk om de har blitt harde, ta så eventuelt av kanten for å steke midten videre litt. Oppbevares i tett boks.
3,5 dl havregryn, lettkokte
1,5 dl sesamfrø
2,0 dl solsikkekjerner
0,5 dl linfrø
1,0 dl havrekli
1 ts salt
7 dl vann
Alt blandes sammen og smøres ut på to bakeplater med bakepapir med slikkepott. Strø på ekstra sesamfrø oppå hvis du liker det. Stekes i varmluft, 190 grader. Stek først i 10 minutter, ta ut og del opp i passende biter med pizzaskjærer. Sett platene inn i ovnene igjen, stek videre i 25-30 minutter. Sjekk om de har blitt harde, ta så eventuelt av kanten for å steke midten videre litt. Oppbevares i tett boks.
“KANVAS KNASK”
4dl havregryn
4dl sesamfrø
4 dl rugmel (grov eller fint)
1 ts salt
1 ts bakepulver
8 dl lunkent vann
La først deigen stå i 5 minutter og hvile.
Smør så ut på to bakeplater med bakepapir med slikkepott. Strø på ekstra sesamfrø oppå hvis du liker det. 200 grader i ca 45-50 min
Stek først i 10 minutter, ta ut og del opp i passende biter med pizzaskjærer. Sett platene inn i ovnene igjen, stek videre i 35-40 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.