Allergener: Gluten og soya
4 porsjoner:
3 kyllingfileter
salt og pepper
400 g pasta eller nudler
2 løk
1 rød paprika
1 rød chili
150 g sukkererter
30 g bladspinat.
1 dl teriyakisaus
½ dl sesamfrø
Pynt: koriander eller persille
1. Skjær kyllingfiletene i mindre biter og krydre med salt og pepper.
2. Kok pasta eller nudler etter anvisning på pakken, og la det renne godt av.
3. Skjær løk og paprika i mindre biter. Del og ta bort frøene i chilien og skjær i strimler.
4. Varm opp litt rapsolje i en vid panne, og stek kyllingen 4–6 minutter. Rør om av og til slik at kjøttet får farge på alle sider.
5. Legg i løk, paprika, chili og sukkererter, og stek det i 3–4 minutter ved sterk varme.
6. Legg til slutt i pasta eller nudler og spinat, og rør forsiktig om til alt blir varmt.
7. Hell i teriyakisausen. Pynt gjerne woken med persille eller koriander ved servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.